S věkem potíže přibývají


Sex většina lidí považuje za něco naprosto přirozeného a normálního. Jenže bohužel kvůli některým zdravotním problémům není možné ho mít. Muži po padesátce jistě znají problémy s prostatou. Ta začíná zlobit právě v tomto věku, a pak se těchto problémů muži většinou nikdy zcela nezbaví, a prostata je zlobí celý zbytek života. Je dobré preventivně pít čaje na prostatu, které se dají volně koupit v lékárně. Pomáhají minimálně od častého močení. Zvětšená prostata způsobuje kromě nočního častého močení po kapkách i další problém – nefunkční erekci.

tablety viagry

S přibývajícím věkem klesá hladina pohlavních hormonů u mužů i u žen. U obou skupin se to projevuje jinak, ale jedno je společné – sex už nestojí za nic, protože ho většinou nelze mít. Ženy většinou ztrácí libido, muži zase nemají erekci. Všechno jde řešit, ale musí se chtít. Muži mají hlavně problém mluvit o intimních potížích, které je sužují. Většinou jde o banalitu, ale problémy s erekcí mohou značit počátek vážnější choroby, a to není dobré podceňovat. Včasná lékařská prohlídka zachránila nejeden život.

vyřezaný banán

Muži většinou řeší jak zlepšit erekci, a to ještě na internetu, kde jsou anonymní, a kde je nikdo nebude vyslýchat. Muži mají hlavně obavu z toho, že se jim někdo bude smát, ale to poslední co by vám lékař udělal, je výsměch za to, že vaše tělo má nejlepší roky svého života za sebou. Stárnou všichni, a každý si nese nějaký zdravotní problém, a nevyhne se mu ani lékař, takže je zbytečné se trápit tím, že by se vám lékař smál kvůli tomu že vaše erekce už není co dřív.

Důležité je řešit příčinu
Příčin, proč erekce nefunguje jako dřív, je hodně. Může jít o problém způsobený stresem, špatnou životosprávou, nedostatkem testosteronu, ale také může jít o problémy ve vztahu. Dlouhodobější potíže určitě řešte s lékařem, u krátkodobějších stačí třeba doplňky stravy nebo speciální čaje pro muže.